Могилівські вандали

Могилівські вандали

У ніч на понеділок, досхочу награвшись на автоматах й випивши горілки на дискотеці, підлітки влаштували на міському кладовищі Могилів–Подільського справжні сатанинські розваги. Били ногами і руками пам’ятники на могилах померлих, демонструючи один перед одним силу. Двом із них 14 років, трьом — по 17. Як розповіла «УМ» співробітник відділу зв’язків із громадськістю обласної міліції Вінничини Анна Олійник, на цвинтарі підлітки продовжили пиячити, а потім захотілося адреналіну і демон­страції власної значимості. Хтось перший вдарив ногою по пам’ятнику, і гранітна плита покірно впала. Тоді всі п’ятеро заходилися гарцювати кладовищем і бити, трощити, ламати. Під руки попав маленький хрест з дитячої могилки. Його вирвали і кинули долу. Продовжували, поки не набридло...

Кредитки для себе улюбленого

Кредитки для себе улюбленого

На Черкащині в районному центрі Чорнобай нині тільки й балачок про одного з тамтешніх банкірів, котрому на життя не вистачало зарплати. Тому він і заліз у кишеню до комерційного банку, філією якого керував. Для того щоб розжитися грошима та поправити своє фінансове становище, чоловік зібрав анкетні дані тих чорнобаївців, котрі не були клієнтами його банку, написав замість них заяви про те, аби їм відкрили кредитні картки «Універсальна» та «VISA CLASSIK».

Кінець банди з «Беркута»

Кінець банди з «Беркута»

Цю справу вже охрестили однією з найкривавіших в історії української криміналістики. Майже два роки її розслідуванням займалася Генпрокуратура — справа виросла до 80 томів. На рахунку семи членів банди 11 убивств та численні розбійні напади зі 110 (!) потерпілими. Троє бандитів свого часу працювали у спецпідрозділі «Беркут», а ще один — охоронцем у Саксаганському райвідділі міліції Кривого Рогу. Ще троє були спортсменами, серед яких і тренер зі східних єдиноборств. Усі були натреновані настільки, що чинити їм опір не було ніякого сенсу. Та й плани нападів бандюки відпрацьовували до найменших дрібниць, а з місця події зникали блискавично.

Всі статті рубрики