НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юридичні «ляпаси»

Юридичні «ляпаси»

Після скандальних стусанів та ляпасів, якими тиждень тому обмінялися на Банковій міністр внутрішніх справ Юрій Луценко та київський мер Леонід Черновецький, їхні стосунки трансформувалися: продовжується інформаційна боротьба (пікети, мітинги, акції, коментарі пресі), плюс додалося юридичне протистояння.

Ні роботи, ні канікул

Ні роботи, ні канікул

За якихось десять днів треба відкривати другу сесію Верховної Ради, а тим часом перша лишилася не закритою. Вчорашнє засідання мало бути останнім перед канікулами. Але представники Партії регіонів заблокували трибуну, вимагаючи дати задній хід інтеграції в НАТО. Опозиціонери не на жарт обурилися «листом трьох» про приєднання до Плану дій щодо членства в Північноатлантичному альянсі. Тому не було ані засідання, ані закриття.

Послизнулися в Льодовому

Послизнулися в Льодовому

Міська рада Сіверськодонецька практично унеможливила проведення другого сепаратистського з’їзду в місцевому Льодовому палаці. Власне, від учора місто взагалі стає територією найменшого сприяння для «СС–2». Так вирішили депутати, тверду більшість серед яких складають члени... Партії регіонів. І лише троє комуністів виявили традиційний для їхньої партії політичний опортунізм, проголосувавши проти запропонованого рішення.

Всі статті рубрики