Мовчакуватий «Медвєдь»

Мовчакуватий «Медвєдь»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора ЦВК зареєструвала кандидатом у президенти Росії Дмитра Медведєва. «Корочку» кандидата голова ЦВК Володимир Чуров передав не особисто Медведєву, а його повпреду, секретарю президії ради партії «Єдина Росія» В’ячеславу Володіну. У відповідь на закиди комуністів, що, мовляв, передвиборча кампанія ведеться з перекосом у бік ставленика Путіна, пан Володін відказав: «Наш кандидат небагатослівний, але оскільки займається справою і багато їздить країною, то й привертає увагу ЗМІ». Самоагітація на межі з адмінресурсом триватиме й надалі, адже законодавство не вимагає від першого віце–прем’єра брати відпустку на час кампанії. У будь–якому разі соціологічні опитування свідчать: Медведєв переможе.

Убивць Бхутто знайдено?

Убивць Бхутто знайдено?

ЦРУ зробило висновок, що за вбивство лідерки пакистанської опозиції Беназір Бхутто відповідальні терористична організація «Аль–Каїда» та прибічники племінного вождя Байтуллаха Мехсуда. Директор ЦРУ Майкл Хейден підтвердив у інтерв’ю «Вашингтон Пост», що висновки його відомства «збігаються з попередніми оцінками пакистанської влади».

Поляризація Сербії

Поляризація Сербії

На президентських виборах у Сербії, які відбулися у неділю, не вдалося визначити переможця. З дев’яти претендентів найбільше голосів набрали кандидат від ультранаціоналістичної Радикальної партії Томіслав Ніколич (39,4 відсотка голосів) та діючий президент, проєвропейський ліберал Борис Тадич (35,4 відсотка). Про це після підрахунку 90 відсотків бюлетенів повідомив учора ЦВК Сербії. Активність виборців була на подив високою — 60 відсотків, що є найвищим показником після виборів 2000 року, які відбулися після перемоги демократичної революції і повалення режиму Мілошевича.

Другий строк Міхо

Другий строк Міхо

У неділю в Тбілісі Михаїла Саакашвілі було приведено до присяги на другий президентський термін. Церемонія була скромною: на площі перед приміщенням парламенту зібралося від п’яти до семи тисяч осіб. Були присутні лише 5 президентів — Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Румунії та делегації ще 17 країн. Грузини звернули особливу увагу на те, що «любий друг» — Україна, — на відміну від першого терміну Саакашвілі, не пошанував високим представництвом. Ні Президент Віктор Ющенко, який є кумом Михаїлу Саакашвілі, ні Прем’єр Юлія Тимошенко не прибули.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики