Медицина тут сильна!

Медицина тут сильна!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Найекс­цен­три­ч­ніший «пірат» Джон­ні Депп таємно відвідав дитячу лікарню «Грейт–Ормонд–стріт», аби висловити лікарям вдячність за порятунок доньки. Восьми­річна Лілі–Роуз потрапила в клініку наприкінці лютого минулого року. Медики не зізнаються журналістам, що за хвороба була в доньки Деппа й Ванесси Параді, але дівчинка ледве не померла. Як пише британська преса, швидше за все, на лікарняне ліжко її вклало запалення крові.

ЗОРЯНИЙ ПИЛ

ЗОРЯНИЙ ПИЛ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Двоє і «Спокута»

Двоє і «Спокута»

«Дочитавши сценарій до кінця, я розридалася», — зізнавалася Кейра Найтлі на презентаціях фільму «Спокута» (Atonement). Цій стрічці молодого британського режисера Джо Райта пророкували велике майбутнє ще до офіційної прем’єри. І недарма: у серпні «Спокута» відкривала 64–й Венеціанський фестиваль, наприкінці 2007–го отримала сім номінацій на премію «Золотий глобус» (у двох із яких перемогла), а тепер є фаворитом у визначенні лауреатів премії Британської академії кіно і телебачення (BAFTA) — фільм претендує на перемогу аж у 17 номінаціях. А попереду ж іще «Оскар», на якому, за прогнозами критиків, «Спокута» також має всі шанси тріумфувати.
За ті кілька місяців, протягом яких світ втирає сльози, переглядаючи цю романтично–драматичну історію, виконавці головних ролей Кейра Найтлі і шотландський актор Джеймс Макевой встигли побувати на обкладинках багатьох глянцевих журналів Британії й Америки. Оскільки наближається час вручення «Оскарів», більшість інтерв’ю солодкої парочки припало на кілька останніх тижнів. Тож вийшло так, ніби Кейра з Макевоєм спеціально готувалися до української прем’єри «Спокути». Її прокат у наших кінотеатрах стартував лише 17 січня.

Всі статті рубрики