Касьянов як дзеркало керованої демократії

Касьянов як дзеркало керованої демократії

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

16 січня у Росії завершився черговий і доволі важливий етап виборчої кампанії — прийом документів на реєстрацію кандидатами у президенти РФ. До останньої миті зберігалась інтрига, суть якої полягала в тому, чи зможуть кандидати від демократичної опозиції — Михайло Касьянов і Андрій Богданов — здати до Центрвиборчкому по два мільйони нотаріально засвідчених підписів виборців на свою підтримку.

Розсварений Альянс

Розсварений Альянс

В інтерв’ю, яке позавчора з’явилося в американській газеті «Лос–Анджелес таймс», міністр оборони США Роберт Гейтс уперше у різких виразах публічно розкритикував сили НАТО, розміщені на півдні Афганістану, за те, що вони «не вміють боротися з місцевими бойовиками Талібану». Глава Пентагону назвав союзницькі війська недостатньо підготовленими і порівняв успіхи американських вояків, які контролюють східну частину Афганістану, з невдачами сил НАТО на півдні країни, де сконцентровані головним чином підрозділи з Великої Британії, Канади і Голландії.

Прощаються не по–англійськи

Прощаються не по–англійськи

Москва не може вибачити Великій Британії надання притулку опальному олігарху Борису Березовському та вимоги видати російського розвідника Андрія Лугового, якого в Лондоні звинувачують у вбивстві іншого противника Кремля — Олександра Литвиненка. Жертвою російсько–британської «холодної війни» стала цілком безневинна некомерційна організація «Британська рада», яка фінансується британським урядом і відповідає за академічну, наукову та культурну галузі. Вона діє в 109 країнах світу, зокрема і в Україні.

Із турецького іга — в енергетичне

Із турецького іга — в енергетичне

Президент Росії Володимир Путін учора надвечір з дводенним візитом прибув до Болгарії. Офіційна причина — відкриття Року Росії в Болгарії та святкування 130–ї річниці визволення Болгарії з турецької неволі, справжня — переговори та ціни на енергоносії: газу, нафти та пального для АЕС.

Всі статті рубрики