Як умру — то не ховайте

Як умру — то не ховайте

Частина праху індійського та світового апостола ненасильництва, легендарного індійського борця за незалежність Махатми Ганді буде розвіяно над Аравійським морем 30 січня, в 60–ту річницю його смерті, повідомила вчора британська газета «Гардіан». Таким був заповіт померлого і з такою вимогою виступила тепер родина Ганді.

Перекласти перо в ліву руку?

Перекласти перо в ліву руку?

У вівторок надвечір в одну з елітних московських клінік — Інститут швидкої допомоги ім. Скліфосовського — шпиталізували відомого письменника Василя Аксьонова. За даними ІТАР–ТАРС, лікарі констатували правобічний інсульт і зараз письменник перебуває в реанімації у стабільно важкому стані.

Апетитний клон

Апетитний клон

Адміністрація з безпеки лікарських препаратів та харчових продуктів США оголосила, що м’ясо і молоко більшості клонованих тварин можна їсти, повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс». Таке рішення є світовим прецедентом. «Унаслідок багаторічних досліджень та аналізів Адміністрація з безпеки лікарських препаратів та харчових продуктів робить висновок, що м’ясо і молоко великої рогатої худоби, свиней і кіз, як і їхнього потомства, та клонованих тварин інших видів, які традиційно вживають у харчовій промисловості, є гарантовано придатним для вживання в їжу», — ідеться у заяві Адміністрації.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики