До виборів — по трупах

До виборів — по трупах

Перед призначеними на 18 лютого загальними парламентськими виборами у Пакистані не припиняється насилля. Позавчора на північному сході країни, в місті Мохманду в провінції Бахаур, бойовики здійснили напад на військовий конвой, повідомив речник пакистанської армії. У цьому бою загинули семеро військовослужбовців урядових військ та 23 бійці Талібану та «Аль–Каїди». Пакистан тримає в цьому неспокійному регіоні 100 тисяч військовослужбовців.

Політ на соєвій олії?

Політ на соєвій олії?

Керівництво авіакомпанії «Вірджин Атлантік» повідомило, що наприкінці наступного місяця відбудеться перший у світі демонстраційний політ на біопальному пасажирського літака Боїнг 747–400 . Компанія «Вірджин», засновником якої є британський мільярдер та шукач пригод Річард Брансон, заявила, що експериментальний політ відбудеться з лондонського аеропорту «Хітроу» до Амстердама і триватиме 20 хвилин.

Не те писав і не тим

Не те писав і не тим

Позавчора суд у Відні засудив до чотирьох років позбавлення волі 56–річного Вольфганга Фроліха, колись члена ультраправої Народної партії Австрії, за заперечення Голокосту. Про це повідомляє інформ­агенція «Ассошіейтед пресс».

Не буде з Омара Осами

Не буде з Омара Осами

Один із синів Осами бен Ладена — Омар, — який мешкає нині в Єгипті, звернувся до амбасади Великої Британії в Каїрі з проханням надати йому посвідку на проживання. Про цю новину повідомив днями британський таблоїд «Дейлі мейл». Омару нині 26 років. Він не єдиний нащадок керівника «Аль–Каїди»: за даними, які можна відшукати в різних світових виданнях, Осама має від різних жінок п’ять чи сім синів, які мешкають у мусульманських країнах. Утім жоден із них не «засвітився» так, як Омар, тобто, як коментують арабські ЗМІ, «не пішов на змову з Заходом».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики