Вода від Бога

15.01.2008
Вода від Бога

Федір Ліхацький.

Учені вже давно довели, що знайома усім і, на перший погляд, абсолютно звичайна вода є ідеальним носієм інформації. Вона сама копіює структуру розчиненої в ній речовини, переймаючи її вла­стивості. А також реагує на молитву, музику, настрій людей, добре і лихе слово. Саме тому забруднена криниця таїть у собі недуги, а освячена словом Божим хрещенська вода — здоров’я і благодать.

 

Молитва, любов і п’ята симфонія Бетховена

Японський учений Масару Емото провів не так давно просте, але по–своєму унікальне дослідження. Він помістив заморожені крапельки води у спеціальний прилад, що складається з холодильної камери та мікроскопа, і підключив до нього фотоапарат. Збільшені у кілька сот разів кристали «піддослідної» рідини, на яку вчений навперемінно «впливав» різною музикою, молитвами, словами, художніми зображеннями і навіть просто думкою, принесли дивовижні результати. Виявляється, вода зов­сім по–різному реагує на добро, зло, позитивні й негативні емоції, залишаючись байдужою до таких суто зовнішніх факторів, як стать людини чи мова, якою та говорить. Це означає, що вода сприймає не інформацію зовнішньої оболонки, а сутнісну інформацію.

Зображення кристалів, які зафіксувала камера фотоапарата, свідчать самі за себе. Від слова «любов» заморожена крапелька своєю кристалічною структурою дуже схожа на красиву сніжинку. «Вдячність» вигадливо розпушує її грані до форми кучерявої квітки. А слова молитви довершено формують кристал, чимось схожий на ікону. Цікаво, що симфонія №5 Бетховена не змінює цей образ, але робить його трішечки розмитим. Водночас важкий «металічний» рок і слово «дурень» узагалі руйнують структуру заморожених крапельок, як геометричну фігуру, і перетворюють на місиво у вигляді темної вирви. Тому вчений, перш ніж узяти до рук склянку води, радить заплющити очі, налаштувати себе на позитивний лад і вимовити кілька чудодійних слів. Вода, переконаний він, відповість такою ж благодаттю.

Цілющі властивості свяченої води у науковців теж із кожним роком викликають усе менше скепсису. Тривалий час вони визнавали лише її чистоту, пояснюючи цей феномен антибактеріальним впливом срібла, з якого виготовляють церковні хрести та чаші. Але з розвитком фізики прийшло і більш глибоке розуміння цього явища. За даними Московського інституту інформаційно–хвильових технологій, різні зразки освяченої води мають однакове електромагнітне випромінювання. Причому воно ідентичне ламаній лінії, яка з’являється при аналогічній діагностиці абсолютно здорової людини. Більше того, якщо у звичайнісіньку воду додати трішки свяченої, вона вся автоматично набирає її цілющих властивостей.

Терра — значить, третя від Сонця

У центрі кристалів Масару Емото, що сформувалися під впливом молитви та «любові», розміщується шестикутник, подібний до зірки Давида або символічного зображення Сонця у древніх слов’ян. Це ще раз напевно підтверджує той факт, що і найдрібніша часточка Всесвіту таїть у собі інформацію про його будову. Тобто наші предки впродовж багатьох віків інтуїтивно користувалися цією інформацією, підтримуючи зв’язок з таємничими глибинами Космосу.

Як свідчить практика окремих подвижників, повернутися до первозданних джерел ніколи не пізно. Український цілитель Федір Ліхацький, наприклад, порівняно недавно створив цілу серію приладів, яким надає унікальності у тому числі й зображена по центру все та ж шестикутна фігура у вигляді накладених один на одного двох трикутників. Він називає ці символи «заповітними ієрогліфами, які містять зміст і суть великої світобудови». Під ними винахідник розмістив дрібні шматочки найсильніших в енергетичному сенсі мінералів, що здатні випромінювати біологічно активні частоти природного спектру.

Один із цих приладів має назву «Тера» і призначений саме для очищення води. «Те» і «Ра» у перекладі з давніх мов означають, відповідно, цифру три і міфологічну назву бога Сонця. Тобто наша Земля і є Тера — третя від небесного світила. «Настояна» на однойменному приладі вода справді набуває цілющих властивостей. Вона очищає і зцілює організм, «налаштовує» людину на добрий лад, додає росту кімнатним рослинам. Навіть коти — і ті, як свідчать користувачі ноу–хау пана Ліхацького, «п’ють і не можуть напитися».

Усі його вироби успішно пройшли клінічне випробування у столичних лікарнях, включаючи авторитетний Інститут ім. Шалімова, мають державні патенти і користуються неабияким попитом. «В основу роботи моїх приладів закладено механізм взаємодії енергій, — каже Федір Ліхацький. — Візьмемо, наприклад, золото. Воно має свою частоту, свою вібрацію, за допомогою яких підтримує зв’язок з усім золотом планети. А застосовані мною символи світобудови у поєднанні з мінералами, згідно тим же принципом, задають необхідну частоту людині. Суть її полягає в тому, що кожен з нас повинен пройти свою еволюцію згідно з божественним планом, програмою. А без зв’язку з природою, Землею, навколишнім простором, ефіром цей розвиток неможливий».

Настояній на «Тері» воді, за словами Федора Ліхацького, кожен із нас може додати ще більшої сили. Наприклад, окропляючи нею помешкання, треба подумки, з любов’ю у душі уявити, як «вибухає» красивим світлом її кожна крапелька. У такий спосіб, вважає цілитель, можна не тільки посилити енергетичну міць самої води, а й отримати можливість для розвитку власних здібностей, закладених у нас природою. «Сьогодні настав такий час, — упевнений він, — коли кожен мусить стати цілителем. Істинний прогрес — це вміння застосувати силу думки і силу сердечних енергій, свідомо поєднуючи їх для вирішення планетарних, космічних завдань. У цьому полягає суть еволюції людини».

Саме тому вода має унікальне значення. «Вона є високорозвиненою, лабільною, розумною, живою субстанцією. Точніше, формулою життя, яка активно взаємодіє з його усіма іншими формами — рослинною, тваринною, людською, — каже Федір Ліхацький. — Вода має всі ознаки високорозвинених живих систем, тобто сприймає, утримує і передає інформацію, а також страждає, коли її пригнічують і поневолюють, радіє, коли проявляють до неї любов, і, відповідно, може бути здоровою або хворою. На берегах засмічених річок людина не може почуватися добре».

Сьогодні ж, на думку цілителя, замало просто не хворіти. Людина створена за образом і подобою Господа, тобто від початку наділена усіма енергіями Бога–Творця. А вода як ідеальний передавач енергії може слугувати найдоступнішим інструментом творення.

Не плюй у криницю. Вона впадає в океан

Про те, як людство поводиться з безцінним даром природи, найкраще каже статистика. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, понад 80 відсотків усіх хвороб пов’язані безпосередньо із вживанням неякісної питної води, але при цьому більше 120 мільйонів європейців наразі не мають доступу до води якісної. У свою чергу, українські фахівці зазначають, що наші природні води сьогодні містять до 2 тисяч хімічних сполук, а у так званій питній воді з кранів — близько 750 органічних, включаючи небезпечні для здоров’я і життя пестициди.

Причому до промислових та аграрних бід можна сміливо додати і шкоду, яку завдають збудовані на наших ріках численні греблі. Здавалося б, про таку дивовижну планетарну систему, як кругообіг води у природі, знає кожен школяр. Але, попри все, комусь таки спало на думку «затромбувати» вільний рух водних артерій, порушивши природний зв’язок дрібного струмочка зі світовим океаном. До яких тяжких болячок призводять тромби у кровоносній системі людського організму, знають усі. Але чомусь мало хто переймається численними проблемами довкілля, що виникають внаслідок появи штучних перешкод у системі водного кругообігу. Буревії, смерчі, повені, забруднення річкових басейнів і бідність рибних запасів — це лише видима частина грізного айсберга, що з кожним роком стає все більш небезпечним. Федір Ліхацький каже, що подібне господарювання завдало непоправної шкоди не лише вітчизняній екосистемі, а й духовному та фізичному здоров’ю нації. «Взяти хоча б головну річку країни — Дніпро, — каже він. — Дніпровські пороги були створені Богом не випадково. Проходячи через них, енергетично потужна вода Славутича ставала в багато разів сильнішою. Завдяки цьому вільному могутньому руху українці славилися своєю силою, природа чорноморського узбережжя нагадувала справжній рай.

Але через ослаблення Дніпра греблями і, відповідно, зникнення дніпровських порогів вода втратила енергію і тепер із великою напругою дає раду сірководню у своїх глибинах, що загрожує справжньою екологічною катастрофою». За словами цілителя, у разі, якщо Дніпро таки не зможе втримати у собі цю небезпечну хімічну речовину і сірководень Чорного моря, до якого впадає найбільша ріка України, таки підніметься на поверхню, то «знудить не лише нас та інших мешканців Причорномор’я, а й жителів усієї планети». Світ надзвичайно тісний. У ньому нічого не з’являється випадково і нічого не може минути та зникнути безслідно. Закон карми, міркує Федір Ліхацький, ніхто не відміняв і не відмінить: що посієш, те й пожнеш.

Скажімо, харків’янам добре відомо, що 70 відсотків населених пунктів області беруть воду з найбільшої ріки регіону — Сіверського Дінця. Відомо також і те, що за ступенем забруднення вона посідає друге місце в Україні. Проте це ніскільки не заважає місцевим промисловцям, оминаючи закон і штрафні санкції, й надалі зливати у її води промисловий бруд, а пересічним громадянам — звалювати на її берегах кучугури сміття. Людині, схоже, простіше навчитися гелікоптером літати до Місяця, ніж психологічно здолати еволюційну відстань між поліетиленовою пляшкою, кинутою у водоймище на пляжі, і розумінням суті сонцеподібного шестикутника у центрі кристалу води, що з’являється під казковою дією слова «любов». Можливо, такі прилади, як «Тера», не варто взагалі поширювати серед нас, аби вони не створювали ілюзії одноосібного порятунку? На це запитання Федір Ліхацький дав досить цікаву відповідь. Виявляється, його прилади потрапляють до рук лише тих людей, які вже готові до внутрішніх змін. Тому перш ніж застосовувати їх на практиці, він наполегливо радить відчути себе часточкою великої світобудови і по–справжньому люблячою людиною. Тобто сказати все ті ж заповітні слова «любов» і «вдячність», які перетворюють звичайні кристали на ікону. Без цього заслужити право на ковток чистої води або міцне здоров’я сьогодні практично не можливо.

  • Що там, у голові?

    Знання, які людина повинна засвоїти, множаться у геометричній прогресії. Чи здатен наш мозок витримати такі навантаження? А може, він уже досяг піку свого розвитку і радіє, що новітні технології забирають на себе частину його функцій? >>

  • Підкорене небо

    У радянські часи Всесвітній день авіації та космонавтики відзначали справно. Власне, у той час усі досягнення, пов’язані чи то з польотом у космос, чи то з появою нового літака, прирівнювались мало не до державних свят. Сьогодні цю дату також відзначають, проте масштаб суттєво зменшився. Чи розвивається авіація та космонавтика сьогодні? >>

  • «Небесний тихохід»

    Фахівці навчально-наукового центру «Небесна долина», що діє у Вінницькому національному технічному університеті, передали військовослужбовцям розвідувального підрозділу, який виконує завдання в зоні бойових дій на сході України, безпілотний розвідувальний комплекс власної розробки. >>

  • Філософ волокон із чвертю ставки

    Ярослав Шпотюк — фізик-матеріалознавець, закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка (ЛНУ) та займався науковими дослідженнями у Франції. Науковець здійснив майже неможливе і захистився одразу в двох навчальних закладах: у ЛНУ та університеті Ренн 1. >>

  • НаЗУБок

    Усім відома фраза: «Одне лікуєш — інше калічиш». Але далеко не завжди ми можемо побачити зв’язок між прийомом якихось ліків і проблемою зі здоров’ям, яка виникає через деякий час. Особливо при протезуванні зубів. >>