Джельсоміно з баби Зіни

Джельсоміно з баби Зіни

Пластика голосових зв’язок, під час якої хірурги натягують провислі м’язеві складки на внутрішньому боці гортані, стала популярною косметологічною операцією у США та Франції, повідомляють «Медновини». Раніше таке втручання робили лише після травм голосового апарату, але тепер американці та французи йдуть на процедуру без жодних медичних показань.

У наш час глухонімих бути не повинно

У наш час глухонімих бути не повинно

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За даними світових досліджень, близько 10% людей мають ті або інші порушення слуху. На жаль, з кожним роком ця цифра росте. Порушення слуху породжує проблему розвитку мови і, як наслідок, інтелекту. «Інвалідність», соціальна ізоляція важким тягарем лягає на людину.

Лікарям підсолодять життя

Лікарям підсолодять життя

Збільшити середню тривалість життя українців на три роки— таку амбітну мету поставив перед собою новий керівник медичної галузі Василь Князевич. Про це міністр розповів лікарям, науковцям, представникам громадських організацій тощо, які зібралися минулої п’ятниці для обговорення медичної складової проекту Програми діяльності Кабінету Міністрів «Український прорив: для людей, а не для політиків». Доопрацьований проект буде розглянуто на завтрашньому засіданні уряду, а далі — передано для затвердження до Верховної Ради. Якщо все йтиме за планом, уже через п’ять років наші лікарні буде не впізнати...

Всі статті рубрики