«Наторгували» на 15 діб

«Наторгували» на 15 діб

У четвер надвечір близько двох тисяч приватних підприємців вийшли на Октябрську площу білоруської столиці. Мета протесту — скасувати недавній указ президента Олександра Лукашенка, за яким із 1 січня вони не можуть наймати на роботу більше трьох осіб, причому лише з числа своїх родичів. Зрозуміло, що на мітинг на «таку тему» влада столиці не дала санкції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Солодкі і страшні

Солодкі і страшні

Невдовзі українські цукерки в Білорусі подорожчають. Вони заполонили ринок, а отже, ущемляють інтереси національного виробника, стверджує Мінекономіки Білорусі. Водночас чимала кількість на ринку російських солодощів Мінськ чомусь не лякає, й антидемпінгове розслідування проти росіян не розпочато.

Він першим написав: «Тут був Ед»

Він першим написав: «Тут був Ед»

Сер Едмунд Хілларі, перша людина, яка піднялася на найвищу вершину світу — Еверест, помер учора в Новій Зеландії, повідомляє Бі–Бі–Сі. Своє історичне сходження на 8 850–метровий пік він здійснив разом із шерпом Тензінгом Норгаєм 29 травня 1953 року. Відтоді альпініст присвятив себе вивченню умов життя шерпів у непальському районі Клумбу. За цю роботу 2003 року він отримав звання почесного громадянина Непалу.

Всі статті рубрики