Шестиразовий!

Шестиразовий!

Українець Володимир Сидоренко вшосте успішно захистив свій титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) у вазі до 53,4 кг. Позавчора в Осаці спортсмен із Енергодара переміг за очками господаря рингу — японця Нобуто Ікехару, який посідає четвертий рядок у рейтингу WBA.

Докотилися до Японії

Докотилися до Японії

Одинадцяте, тобто дуже низьке, місце нашої жіночої естафетної четвірки на етапі Кубка світу в німецькому Рупольдингу можна пояснити нестабільністю в стрільбі Лілії Єфремової і браком достатнього досвіду у трьох її молодих подруг по команді. Це було в середу. Позавчора ж наш чоловічий квартет вийшов на гонку в більш оптимальному складі, але в підсумку опинився ще нижче порівняно з дівчатами.

«Швидка» голова з Кавказу

«Швидка» голова з Кавказу

Уже другий рік поспіль українська Південна Пальміра приймає найсильніших гросмейстерів, аби визначити найкращого в грі у «швидкі шахи». Цього разу на Кубок світу до Одеси приїхали 16 шахістів із семи країн: українці Василь Іванчук (рейтинг — 2751), Сергій Карякін (2732), Павло Ельянов (2692), Юрій Дроздовський (2574), росіяни Петро Свідлер (2763), Дмитро Яковенко (2720), Олександр Грищук (2711), Ернесто Інаркієв (2681), Анатолій Карпов (2655), Євген Наєр (2634), Борис Савченко (2589), представник Іспанії Олексій Широв (2755), ізраїльтянин Борис Гельфанд (2737), Теймур Раджабов із Азербайджану (2735), американець Олександр Шабалов (2622) та угорка Юдіт Полгар (2707).

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Очікуваний хід

Очікуваний хід

Вітчизняна Федерація футболу продовжила традицію «правонаступництва» в головній команді країни. Учора пообіді президент ФФУ Григорій Суркіс назвав головним тренером «синьо–жовтих» Олексія Михайличенка, котрий останнім часом керував «молодіжкою». На виконкомі Федерації розглядали також кандидатуру наставника «Дніпра» Олега Протасова, але власник дніпропетровського клубу Ігор Коломойський його не відпустив, погоджуючись лише на сумісництво посад.

Всі статті рубрики