Причинна Брітні

Причинна Брітні

У Брітні Спірз — серйозні проблеми із психікою. І якщо раніше її батьки та найпалкіші прихильники відмовлялися в це вірити, то після подій, що трапилися 3 січня, сумніви відпали й у них. Того дня колишня поп–принцеса стала в американській пресі найпершою зіркою не лише світської, а й кримінальної хроніки.

Суперечка за $500 млн.

Суперечка за $500 млн.

Цієї неділі у США мало б відбутися вручення «Золотих глобусів» — другої за вагою (після «Оскара») кінематографічної премії, засновником якої є Голлівудська федерація іноземної преси. Але на початку тижня ця структура офіційно оголосила про скасування урочистої церемонії роздачі своїх нагород. Як повідомляє агенція AFP, володарів премії просто назвуть на скромній прес–конференції. Це — ще один наслідок масштабного страйку Гільдії сценаристів, який почався в листопаді минулого року й завдав дуже серйозного удару по американській кіноіндустрії.

В очікуванні на Індіану

В очікуванні на Індіану

Усі шанси стати найкасовішими зірками 2008 року мають Гаррісон Форд і Кейт Бланшетт. Адже саме фільм за їх­ньою участю — «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа» — очолює рейтинги найбільш очікуваних стрічок нового кіносезону за результатами опитування американських любителів кіно. І з цим визначенням важко не погодитися. Пригоди Індіани мають багато старих шанувальників, а остання на цей час «серія» вийшла в прокат ще 19 років тому. Після того Гаррісон Форд (якому зараз уже 65) не збирався зніматися в ролі археолога–шибайголови. Але як опиратися, якщо режисер фільму — знову сам Стівен Спілберг, а продюсер та сценарист — Джордж Лукас?

Всі статті рубрики