Кривосуддя

Кривосуддя

Шотландця, який провів 20 років у камері смертників у США, очікуючи на страту, відпустили на волю, і вчора авіарейсом він повернувся до рідного Единбурга, повідомляє Бі–Бі–Сі. Суд штату Огайо зняв із 43–річного Кенні Річі всі звинувачення.

Командувач сміттям

Командувач сміттям

Прем’єр–міністр Італії Романо Проді оприлюднив план заходів з очищення Неаполя, з якого від 21 грудня не вивозиться сміття. Спеціальним комісаром у війні з подоланням «сміттєвої кризи» призначено колишнього начальника італійської поліції Джанні Де Дженнаро. План дій розраховано на чотири місяці, впродовж яких в охопленому кризою регіоні буде створено три нових сміттєзвалища.

Бацька грає в хокей!

Бацька грає в хокей!

Центральна подія Білорусі, починаючи з минулого вікенду, — зовсім не святкування Різдва, а приурочений до нього IV Міжнародний турнір шанувальників хокею на приз президента Лукашенка. Заворожена щоденними розлогими репортажами, вся країна приросла до телевізорів, стежачи за шайбою «бацьки» та його шанувальників.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Без трьох відсотків президент

Без трьох відсотків президент

Учора о 12–й годині голова ЦВК Грузії Леван Тархнішвілі зібрав екстрений брифінг, щоб оголосити попередні результати позачергових президентських виборів: за підрахунками 97 відсотків бюлетенів, переміг Михаїл Саакашвілі. Екс–президент набрав, отже, 52,91 відсотка голосів грузинів. І хоч ЦВК оголосила опрацьовані дані з 3482 дільниць, не порахувавши бюлетені ще на 30 дільницях, на резюме виборчих перегонів це не вплине, повідомляє інформагенція «Новості–Грузія». Офіційні результати ЦВК обіцяє оголосити 13 січня.

Всі статті рубрики