НОВИНИ ПЛЮС

10.01.2008

Відділ кадрів

Керівником Національної атомної енергогенеруючої компанії «Енергоатом» призначено Юрія Коврижкіна. Як передає УНІАН, про це вчора повідомив міністр палива та енергетики Юрій Продан. До цього призначення Коврижкін був радником одного із заступників Продана, ще раніше — першим віце–президентом, технічним директором «Енергоатому», директором Запорізької АЕС. Попереднім повноцінним керівником НАЕК був соціаліст, а тепер — депутат–«регіонал» Андрій Деркач.

Допомога від Світового банку

Рада виконавчих директорів Світового банку затвердила проект модернізації державних фінансів України вартістю 50 млн. доларів США. Мета проекту — зміцнити управління державними фінансами в Україні шляхом покращення операційної ефективності й прозорості.

Після різдвяних канікул

Президент Віктор Ющенко повернувся до Києва з Івано–Франківської області, де він перебував на відпочинку, й учора став до роботи на Банковій. Про це повідомляє УНІАН із посиланням на керівника управління інформаційної політики СП Ларису Мудрак. Невдовзі Віктор Ющенко має намір виступити у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України. Робота над цим документом повністю завершена.