Весілля донжуана

Весілля донжуана

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хвацький донжуан і багатодітний тато, він же — один із найкращих комедійних акторів Едді Мерфі нарешті знову одружився. Його наречена Трейсі Едмондс таки надягла шалапутному бойфренду на палець обручку, хоча Едді й добряче попсував їй нерви.

ЗІРКОВИЙ ПИЛ

ЗІРКОВИЙ ПИЛ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дензел Вашингтон: Мій головний проект — це моя сім’я

Дензел Вашингтон: Мій головний проект — це моя сім’я

Двічі «оскароносний» актор Дензел Вашингтон не надто вписується у традиційні рамки голлівудської зірки. Заробляючи по 20 «лимонів» за фільм, маючи безліч пропозицій від найкращих режисерів «фабрики мрій» і потрапляючи у більшість рейтингів найсексуальніших чоловіків світу, 53річний Дензел уже понад 24 роки живе зі своєю дружиною Полеттою і понад усе в житті ставить свою сім’ю. У Голлівуді розповідають, що Вашингтон одразу перериває зйомки, щойно йому зателефонує хтось із дітей: 23річний Джон Девід, 20річна Катя, Малком чи Олівія (двійнятам по 16).
Дензел — дуже набожний чоловік, і це значною мірою зумовлює не лише спосіб його життя, а й ролі, які отримує актор. Кількість фільмів, у яких він зіграв, сягає вже майже чотирьох десятків, і майже в усіх Вашингтон грає «хороших хлопців». В «Американському гангстері» (у нашому прокаті він зараз іде як просто «Гангстер»), якому критики Нового Світу вже пророкують «Оскара», Вашингтону випало перевтілитися у «поганого». Але завдяки Дензелу король наркомафії став для кіноглядачів США заледве не національним героєм. Хоча, можливо, саме для цього його й запросили в цей проект.
«УМ» пропонує своїм читачам уривки з інтерв’ю Дензела Вашингтона, опублікованого в журналі «Рідерз дайджест» за грудень 2007 року.

Всі статті рубрики