Єврогрип

Єврогрип

У Польщі у суботу було виявлено чергове вогнище пташиного грипу, цього разу — в Журомінському повіті, у центральній частині країни. Як повідомляє «Газета виборча», лікарі–ветеринари назвали його «вторинним», бо хвороба проникла, ймовірно, із сусідніх птахоферм у містечках Карнішин та Садлов, де вона лютувала в першій половині цього місяця. Нове вогнище захворювання охопило дев’ять приватних садиб, отож 300 тис. голів птиці довелося знищити. Страх епідемії настільки великий, що навіть ксьондзи на різдвяних богослужіннях закликали паству обмежити контакти з людьми, які працювали на птахофабриках.

Навіки я з вами, узбеки мої

Навіки я з вами, узбеки мої

Як і очікувалося, Іслам Карімов, котрий перебуває при владі з 1989 року, переміг на виборах 23 листопада і залишиться президентом Узбекистану ще на сім років. За неофіційними даними ЦВК, за Карімова віддали голоси 88,1 відсотка виборців 27–мільйонної країни.

З мосту та у воду

З мосту та у воду

Щонайменше 15 осіб загинули, 32 отримали тяжкі поранення та більш як сто вважають зниклими безвісти в результаті трагедії на підвісному мосту в Непалі. Серед загиблих — четверо дітей та семеро жінок. Трагедія сталася позавчора в селищі Чунчу, яке розташоване за 500 кілометрів на захід від столиці Непалу — Катманду.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики