НОВИНИ ПЛЮС

26.12.2007

Тимошенко відмовилася від позовів до Ющенка

Кабінет Міністрів Юлії Тимошенко відкликав усі судові позови до Президента Віктора Ющенка й відмовився від апеляційних та касаційних скарг за позовами попереднього уряду до Президента. Як сказано в повідомленні прес–служби Кабміну, таке рішення прийняли 24 грудня. «На цьому засіданні уряду покладено кінець протистоянню між урядом і Президентом», — цитує прес–служба слова Прем’єр–міністра Юлії Тимошенко.

Уряд також скасував 34 акти Кабміну, дія яких була припинена указами Президента як таких, що суперечать Конституції й законам України.

Візит Президента до Грузії

Учора Президент Віктор Ющенко перебував з одноденним робочим візитом у Грузії. В ході цієї поїздки він провів зустріч із виконувачем обов’язків президента Грузії Ніно Бурджанадзе, деякими представниками опозиційних політичних сил Грузії, а також з кандидатом у президенти країни Михаїлом Саакашвілі, якому минулої п’ятниці виповнилося 40 років.

Вибори глави держави в Грузії відбудуться 5 січня.

Перспектива бюджету–2008

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк не виключає, що парламентаріям доведеться ухвалювати закон про держбюджет на 2008 рік 31 грудня «під ялинкою». Про це спікер заявив у інтерв’ю газеті «День».