Автократія, не прикрашена «тюльпанами»

Автократія, не прикрашена «тюльпанами»

Партія «Ак Жол» президента Киргизії Курманбека Бакієва виграла вибори минулої неділі і отримала всі 90 парламентських місць. Щоправда, п’ятивідсотковий виборчий бар’єр подолала також опозиційна партія «Ата–Мекен», але вона не виконала іншу умову, необхідну для прохо­дження в парламент: не спромоглася набрати потрібні для цього піввідсотка голосів від загальної кількості виборців країни (це 13,5 тисячі в абсолютних цифрах) у кожній із семи областей країни та в центральних містах Ош і Бішкек.

На прохання трудящих...

На прохання трудящих...

Від нинішнього понеділка 4 млн 247 тисяч білорусів будуть змушені платити повну ціну за проїзд у громадському транспорті. Відтепер для школярів, студентів, міліціонерів та пенсіонерів талончик на автобус чи жетон на метро не безплатний, як раніше, а коштує 600 рублів (приблизно 1,40 гривні). Утім скасовано пільги не лише на такі дрібниці (які для малоімущих насправді дрібницями і не є), а й на ті, що стосуються більш важливих царин.

Усі хочуть бути президентом. Лише Путін — прем’єром

Усі хочуть бути президентом. Лише Путін  — прем’єром

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У понеділок на VIII з’їзді «Єдиної Росії» Дмитро Медведєв отримав статус офіційно висунутого кандидата на пост президента Росії від партії влади. У свою чергу, Володимир Путін привселюдно відповів згодою на пропозицію Медведєва стати прем’єр–міністром держави, в разі обрання того президентом на виборах 2 березня наступного року. Таким чином, тандем Медведєв—Путін в очах електорату й світового співтовариства набув, нарешті, формальних ознак партнерства і тепер, за логікою речей, слід очікувати якихось адекватних дій, спрямованих на закріплення цієї «двосторонньої угоди».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики