Історія одного «юного орла»

Історія одного «юного орла»

28 листопада співаючий ректор Національного університету культури і мистецтв, ресторатор Михайло Поплавський в Палаці «Україна» робить мегашоу «Золота десятка». Правильно подана піарвідділом інформація звучить культурно: «Захід присвячений 10річчю проекту «Співаючий ректор».

Одна на трьох самотність

Одна на трьох самотність

«Бабине літо» — міжнародний проект, вистражданий акторами України, Росії та Канади. Компанію у складі Лідії Яремчук (Україна), Катерини Райкіної, Михайла Янушевича, Світлани Головіної (Росія) зібрали актриса Анна Варпаховська, донька відомого російського режисера Леоніда Варпаховського (1908—1976), учня та соратника Всеволода Мейєрхольда, та режисер Григорій Зіскін.

Від чого «Мандри» плачуть

Від чого «Мандри» плачуть

«Концерт був запланований заздалегідь, і через виставку, присвячену Голодомору, ми не могли його перенести. Це не факт, що треба робити мавзолей. Ми з повагою ставимося до історії і завтра на Софійській площі вшануємо пам’ять жертв, запаливши свічку і помолившись за них», — такими словами лідер «Мандрів» Фома почав концерт­презентацію нового альбому.

ЧЕйфорія

ЧЕйфорія

Музику «оркестрантів» можна назвати телевізійною. Визначення їхньої творчості — візуальний арт­рок — передбачає, що «Оркестр Че» не лише слухають, а й дивляться. Попри будьякі порівняння з візуальним російським «АукцЫоном», «Оркестр Че» продовжує дивувати своєю ориґінальністю і такою впізнаваною харківською настроєвістю.

Всі статті рубрики