Мавзолей Арафата

Мавзолей Арафата

Палестинці впродовж трьох днів відзначали третю річницю з дня смерті свого національного лідера Ясира Арафата. Арафат помер 11 листопада 2004 року в шпиталі в Парижі. Причини його смерті достеменно не встановлені до цього часу, що дає привід для різноманітних спекуляцій.

Буш у стані вільного падіння

Буш у стані вільного падіння

Минулої неділі 83–річний колишній президент США Джордж Буш–старший здійснив черговий стрибок із парашутом, щоб так відзначити відкриття після ремонту свого президентського музею та бібліотеки в штаті Техас, повідомляє Бі–Бі–Сі.

Дірка в каталозі

Дірка в каталозі

Держмонополіст у царині розповсюдження преси, «Бєлпочта» виключила з перед­платного каталогу на 2008 рік три російські газети, за допомогою яких білоруси могли більше знати, що ж насправді коїться у світі та у них на Батьківщині зокрема, «Коммєрсант», «Нєзавісімая газєта», «Московскій ком­сомолєц».

Програв битву, але виграв війну

Програв битву, але виграв війну

У другому турі президентських виборів, які відбулися у Словенії в неділю, цілком несподівано перемогу здобув висуванець лівоцентристської опозиції Даніло Тюрк. Адже в першому турі він відстав майже на п’ять відсотків (24,47 проти 28,73 відсотка) від кандидата правлячої коаліції 59–річного екс–прем’єра Алойза Петерле. Всі опитування перед першим і між двома турами віщували перемогу саме Петерле. Але ліберальні демократи, висуванець яких Мітя Гаспарі програв у першому турі, підтримали висуванця соціал–демократів. У підсумку Тюрк набрав 68,26 відсотка голосів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики