Ой, коси–коси ви мої — на добру справу підете

Ой, коси–коси ви мої — на добру справу підете

«Оскароносна» кінозірка Хіларі Свонк відрощувала волосся впродовж півроку. Мила його найкращими шампунями, пила спеціальні вітаміни — словом, доглядала свої коси, як могла. А днями взяла, і просто в прямому ефірі телешоу Опри Уїнфрі дозволила ведучій обрізати всі 23 сантиметри свого дбайливо вирощеного волосся. Не тому, що сподівалася підняти свій рейтинг у масах (колись саме для цього в ефірі одного з українських каналів позбувся коси тодішній лідер Партії зелених Віталій Кононов). Річ у тім, що Хіларі для того й пила вітаміни, аби зрештою відрізати для благодійної мети не жалюгідний «мишачий хвостик», а більш–менш пристойну чуприну.

На скутері — разом із «зеленим змієм»

На скутері — разом із «зеленим змієм»

Колишній секс–символ Америки Міккі Рурк, який уже давно втратив це звання внаслідок постійних п’янок, вживання наркотиків і непристойної поведінки, знову потрапив на сторінки жовтої преси. І знову — в кримінальну хроніку. Цього разу поліція затримала зірку «Дев’яти з половиною тижнів» під час керування транспортним засобом у нетверезому стані. «У нього були червоні очі, заплітався язик, і від нього дуже тхнуло алкоголем», — розповів поліцейський, який затримав актора. При цьому сам Рурк заявляє, що «ніколи не пив стільки, щоб сп’яніти».

Анекдоти

Анекдоти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тікаючи від принца, Попелюшка залишила на сходах туфельку, іншу туфельку — на порозі, блузку — на спинці стільця, панчохи — на торшері, спідницю — на дивані, ну й решту дрібниць...

Всі статті рубрики