Ой, коси–коси ви мої — на добру справу підете

13.11.2007
Ой, коси–коси ви мої — на добру справу підете

Тепер Хіларі знову з короткою стрижкою.

«Оскароносна» кінозірка Хіларі Свонк відрощувала волосся впродовж півроку. Мила його найкращими шампунями, пила спеціальні вітаміни — словом, доглядала свої коси, як могла. А днями взяла, і просто в прямому ефірі телешоу Опри Уїнфрі дозволила ведучій обрізати всі 23 сантиметри свого дбайливо вирощеного волосся. Не тому, що сподівалася підняти свій рейтинг у масах (колись саме для цього в ефірі одного з українських каналів позбувся коси тодішній лідер Партії зелених Віталій Кононов). Річ у тім, що Хіларі для того й пила вітаміни, аби зрештою відрізати для благодійної мети не жалюгідний «мишачий хвостик», а більш–менш пристойну чуприну.

Адже на початку літа 33–річна «Крихітка на мільйон доларів» стала одним з «облич» благодійної акції бренду «Пантін». У рамках цієї ініціативи виробники відомого шампуню запропонували жінкам відрощувати волосся (звісно ж, миючи його тим самим шампунем), а потім жертвувати його — аби пацієнти, що втратили волосся внаслідок хіміотерапії, могли безкоштовно отримати перуки з натурального волосся. Між іншим, такі перуки насправді дуже дорогі, вони по кишені далеко не кожній жінці, яка лікувалася від онкологічних хвороб.

«Я пишаюся, що стала частиною такої благородної ініціативи», — сказала Хіларі Свонк, стріпнувши стриженим чубчиком.

До речі, учасниками цієї програми з її старту в липні минулого року стали вже понад 24 тисячі осіб. Цей результат занесено до Книги рекордів Гіннесса.