ДАІ дорожчає

ДАІ дорожчає

Ціни підвищує не лише Державтоінспекція, а й експертна служба МВС. І якщо пересічний українець не так часто замовляє за гроші почеркознавчу, мистецтвознавчу чи балістичну експертизи тощо, то підвищення цін на послуги ДАІ вдарить по кишені значної кількості громадян, що мають «залізного коня».

Модельна Феміда

Модельна Феміда

Звичайно, зміна форми організації місцевих судів зачепить не лише один регіон — у недалекому майбутньому всю систему українського судочинства планують перевести на «нові рейки». Після вивчення закордонного досвіду спершу профільний департамент Мін’юсту, а відтак Державна судова адміністрація зупинились на тому, щоб поширити в Україні канадську модель органів правосуддя як найефективнішу, а створені за її взірцем суди отримали назву «модельні».

Під варту — через дев’ять років

Під варту — через дев’ять років

Відразу дев’ятеро чоловік опинилися під вартою після розгляду в Острозі кримінальної справи щодо незаконного розмитнення автомобілів на території Рівненської, Волинської, Хмельницької та Тернопільської областей. Минулого тижня голова Острозького районного суду Сергій Штогун допитав сім свідків у резонансній справі та змінив міру запобіжного заходу рівно половині з 18 підсудних — із підписки про невиїзд на тримання під вартою.

Всі статті рубрики