По два мільйони на кожен рік. Умовно...

По два мільйони на кожен рік. Умовно...

Наприкінці жовтня Новоайдарський райсуд розглянув справу зі звинувачення 33-річного луганчанина Володимира Д. у спробі контрабанди валютних коштів у великих розмірах. Точніше, навіть у рекордних. Коли 15 серпня минулого року валютного контрабандиста затримали на російському кордоні, в тайнику його машини оперативники облуправління СБУ знайшли 1 млн. 940 тисяч доларів США і 7 млн.216 тис. російських рублів! Такої «здобичі» правоохоронці регіону ще не впольовували.

Юлю щастя «носить»

Юлю щастя «носить»

Днями кореспонденту «УМ» про це повідомив Михайло Олександрович, дідусь Юлії Бондаренко. Однак інцидент не вичерпано, бо у Шевченківському райвідділі міліції Запоріжжя начальник карного розшуку Андрій Ванденко знову підтвердив: «Кримінальну справу порушено. За фактом. З підозрюваним Горбачовим була проведена бесіда і його відпустили».

Бойовик «під кайфом»

Бойовик «під кайфом»

Повідомлення, що надійшло кілька днів тому до чергової частини Пісочинського райвідділу міліції Харківської області, НП не віщувало. Мешканець селища Райоленівка скаржився, що якісь «бічугани» вкрали його металеві баки й ховаються у будинку неподалік. Здавалося, що для того, щоб вгамувати «металістів», достатньо кількох співробітників карного розшуку та дільничних інспекторів. Але усе виявилося інакше.

Всі статті рубрики