З бронетранспортерами на «Едем»

З бронетранспортерами на «Едем»

Слід зазначити, що покінчити з «безконтрольною вакханалією» на плато власті автономії збирались уже давно. Правда, розглядався ними і варіант залишити все, як є, але надати «цивілізованого» вигляду торгівлі, яку тут розгорнули місцеві комерсанти. Але місцеві екологи були категорично проти. Першими ж тривогу щодо негативного антропогенного впливу на унікальний природно–ландшафтний комплекс Ай–Петрі забили в Ялтинському гірсько–лісовому заповіднику. Причина — надто активне туристичне освоєння цієї заповідної території.

Врятуй дитяче серце!

Врятуй дитяче серце!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Подаруй частинку серця» — доброчинну акцію з такою назвою розпочинає Міжнародний благодійний фонд «Дитяче серце» за участю компанії «Проктер енд Гембл Україна». Її мета — залучити кошти на придбання сучасного обладнання для Науковопрактичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії.

Даю МВС тиждень

Даю МВС тиждень

Президент Віктор Ющенко днями провів зустріч із виконувачем обов’язків міністра внутрішніх справ Михайлом Корнієнком. Перш за все, главу держави цікавило, які заходи вживає МВС для належної протидії злочинності. Відповідну інформацію генерал міліції Корнієнко має надати Президенту в тижневий термін, повідомляє прес–служба глави держави. МВС має відрапортувати, як вона протидіє рейдерським захопленням підприємств та земельних ділянок, а також розслідує розбійні напади на відділення комерційних банків, зокрема у Києві, Запорізькій, Донецькій, Івано–Франківській областях.

Подбав про докази

Подбав про докази

Надивившись порнофільмів, 19–річний мешканець Зіньківського району вирішив повторити «подвиги» зірок дорослого відео. Власне, Сергій відчув себе навіть «крутішим» за останніх, оскільки сам став і продюсером, і режисером, і виконавцем головної чоловічої ролі. У помічники взяв лише приятеля, котрий тримав... ні, не свічку — мобільний телефон із вмонтованою відеокамерою, коли доморощений порноактор... ґвалтував потенційну «акторку».

Порнографія на експорт

Порнографія на експорт

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Масштабна операція Європолу з кодовою назвою «Коала» тривала з 2006 року, відколи в інтернеті поліцейські Австралії знайшли відео, на якому дорослий чоловік гвалтував двох дівчаток. Дуже скоро правоохоронцям вдалося встановити їхні особи, а також з’ясувати, що гвалтівник є батьком неповнолітніх, а родина ця мешкає в Бельгії. Його арешт дозволив вийти на слід італійця Серджіо Мардзола, який, за попередньою версією, очолював підпільну мережу і займався виготовленням відео на замовлення більш як 2,5 тисячі клієнтів — від учителів до юристів. Заарештували педофіла перед вильотом в Україну, що дало підстави припустити причетність до дитячої порноіндустрії і українських дівчаток.

Буквоїди

Буквоїди

Учора вранці я поспішала до книгарні «Знання» на Хрещатику, 44, і боялася не встигнути. Магазину залишилось жити три дні — міська влада розірвала з адміністрацією магазину договір про оренду, укладений ще в 1994–му, і тепер вимагає, аби книгарня звільнила приміщення 10 листопада цього року. Хоч в угоді і йшлося про те, що магазин залишається на своєму місці (де він знаходиться, до речі, вже 75 років) до початку реконструкції Хрещатика. Ніякої реконструкції немає навіть у віддалених планах, але книжників уже просять забиратися геть, отже...

Всі статті рубрики