Обоє «помаранчевоє»

Обоє «помаранчевоє»

Віктор Ющенко та Юлія Тимошенко позавчора ввечері провели спільну прес–конференцію. Щоправда, не в Україні, а в Португалії, куди вони їздили на розширений саміт Європейської народної партії. Глава держави відзначив, що на виборах перемогли демократичні сили, для яких ключовим проектом є європейська інтеграція держави. І для них важливе донесення до політичних партнерів України тих «візій, цінностей, які забезпечують стабільність в українському суспільстві».

Курочка приплив?

Курочка приплив?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Співробітники Служби безпеки в Дніпропетровській області затримали міського голову Підгороднього Павла Курочку при спробі отримання хабара у сумі 600 тисяч доларів. При цьому відразу 200 тисяч помічених «зелених» виявилися безпосередньо при ньому. Гроші начебто призначалися за «зелене світло» на отримання земельної ділянки площею 5 гектарів. Ця сума не здається такою вже й великою з огляду на те, що Підгороднє — місто–супутник обласного центру — є вельми привабливим для забудови. Тому багато впливових людей знаходять тут для себе інтерес.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Відступ «Регіонів»

Відступ «Регіонів»

Партія регіонів вирішила не повторювати свій досвід–2006 і не вдаватися до «майданних» акцій як засобу тиску на опонентів. Якщо минулого року «регіонали» боролися проти «помаранчевої» коаліції мітингами на Майдані та під Центрвиборчкомом, то тепер обійдеться без «вулиці». Учора на центральній площі Києва закінчилися роботи з розбирання та згортання сцени, яку «януковичі» за інерцією спорудили ще за тиждень до голосування 30 вересня. Намети біля ЦВК прибрали кілька днів тому.

Всі статті рубрики