Гей, «пірате», нам плати!

Гей, «пірате», нам плати!

Двох ласих до хабарів офіцерів столичного управління податкової міліції днями затримали співробітники Київського управління СБУ. Як повідомив «УМ» керівник прес–центру столичного УСБУ Ігор Забілик, податковий дует розробив цікаву схему збагачення за рахунок хабарів: щотижня «пірати» ринку на Петрівці та біля окремих станцій метро мали платити їм певну суму «баксів» (розмір данини не повідомляється). Логіка хабарників проста: платиш — ми тебе не перевіряємо, тому можеш й надалі торгувати «піратським» кіно та музикою. Контрафактні CD– та DVD–диски ніхто не вилучатиме.

Сільський «наркосиндикат»

Сільський «наркосиндикат»

На Черкащині в селі Чорнявка правоохоронці затримали двох випускників–хіміків, котрі працевлаштували себе самі: в покинутій хаті під лісом вони обладнали нарколабораторію і «штампували» там амфетаміни. Справа була облаштована з розмахом. 23–річні парубки завезли в хату обладнання та реагенти, встановили вентиляцію, провели воду.

Будеш, доню, за дружину...

Будеш, доню, за дружину...

Днями тернопільські правоохоронці затримали 48–річного мешканця села Голгоча Підгаєцького району, якому пред’явлено обвинувачення у жахливому злочині — регулярному ґвалтуванні власної доньки. Мерзотник уже мав судимість за завдання серйозних тілесних ушкоджень. Останнім часом він ніде не працював, але регулярно заглядав у чарку й вершив свій батьківський злочин постійно, день у день, впродовж кількох років.

Всі статті рубрики