Соціалістична «липа»

Соціалістична «липа»

«УМ» уже повідомляла про звільнення Президентом голови Решетилівської райдержадміністрації Антоніни Василь­ченко, яка «за сумісництвом» очолювала тамтешню районну організацію Соцпартії. Сталося це після того, як з’явилися перші підтвердженя підозр місцевих «помаранчевих» політиків: замість декларованих товаришкою соціалісткою двох вищих освіт у неї ...немає жодної. У невеликому селищі–райцентрі ніхто не міг пригадати, коли ця «заочниця» брала «навчальні» відпустки, щоб їздити на сесії чи захист дипломів у вузи двох (!) сусідніх держав...

Паразити у стволі

Паразити у стволі

Державне вугілля на Луганщині приватні особи привласнюють по–різному: як тупими крадіжками вже видобутого гірниками палива, так і за допомогою «копанок» — недозволеною розробкою пластів, що лежать близько до поверхні. Але нижченаведений спосіб слід визнати найоригінальнішим. Принаймні нічого подібного раніше чути не доводилося.

Збочинець із–за океану

Збочинець із–за океану

Стівен Майкл Конклін уперше потрапив за грати за підозрою у вандалізмі. Проте далі ця сторінка біографії американця стала ще більш страхітливою. У 1993 році поліція міста Лонг–Біч звинуватила його у зґвалтуванні дворічного пасинка. А вже декілька місяців потому в Конкліна вдома була знайдена ледве живою шестирічна дівчинка, над якою той жорстоко поглумився. І хоча цього разу Феміда й засудила збоченця до 18 років ув’язнення, не відбувши весь термін, він вийшов на волю достроково.

Всі статті рубрики