Бар — не проти Ізраїлю

Бар — не проти Ізраїлю

Подружці голлівудського красунчика Леонардо Ді Капріо по життю не щастить із Фемідою: щонайменше раз на рік ізраїльську топ–модель Бар Рафаелі викликають до суду. Скажімо, минулого року проти Бар подав судовий позов її колишній агент Рафі Агів, який вимагав компенсації в розмірі 1,2 мільйона шекелів за те, що манекенниця достроково розірвала з ним контракт. А раніше Рафаелі, яка є однією з найпопулярніших моделей в Ізраїлі, сама звернулася до суду, вимагаючи понад півтора мільйона шекелів (близько 400 тисяч доларів) за перед­часне звільнення з роботи від компанії «Ренуар», чиїм «обличчям» була більше року. І, до речі, виграла.

«Радіоголови» на веселках

«Радіоголови» на веселках

Сьомий альбом британського гурту Radiohead має назву In Rainbows — «На веселках». Він вийшов кілька днів тому і вже заслужив схвальні відгуки. Впливовий музичний часопис «Роллінг стоунз» поставив «Веселці» 4,5 бала (за п’ятибальною шкалою).

Анекдоти

Анекдоти

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Увага, на ринок виходить новинка: «Орбіт–цитрамон». За прогнозами маркетологів, пік продажів припаде на ранок наступного понеділка.

Всі статті рубрики