Із Вільнюса до Європи — через Київ

Із Вільнюса до Європи — через Київ

Вільнюська конференція з енергетичної безпеки «Розвиток енергетичного співробітництва з регіонами Каспійського та Чорного морів: назустріч розширенню енергетичного ринку» (або ж Енергетичний саміт) іще на крок наблизила Україну до Євросоюзу. І не лише Україну, а й усі інші держави, які беруть участь у проекті транспортування каспійської нафти до ЄС. Адже домовленості, досягнуті учасниками саміту, дозволять перейти до реальних кроків з реалізації проекту, який є стратегічною метою не лише для нашої країни, а й для Грузії, Польщі, Литви, Казахстану, Азербайджану. На цьому наголосив у Вільнюсі Президент Віктор Ющенко, зазначивши, що «ще кілька таких проектів, і можна буде говорити про реальну інтеграцію з Європейським Союзом».

Досвід літньої феміністки

Досвід літньої феміністки

Нобелівський комітет учора оголосив, що цьогорічна премія з літератури присуджена англійській письменниці Доріс Лессінг, «яка епічним чином переказує жіночий досвід, зі скепсисом, пристрастю та провидчою силою своїм проникливим поглядом аналізує нашу поділену цивілізацію».

Турки рвуться до Іраку

Турки рвуться до Іраку

Турецькі військові літаки та гелікоптери позавчора атакували ймовірні позиції курдських бойовиків поблизу кордону з Іраком. Це може бути прелюдією широкомасштабної військової інтервенції до іракського Курдистану, зазначає агенція «Ассошіейтед пресс».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики