Без «нещасливого»

Без «нещасливого»

Склад XVII чемпіонату України серед кращих чоловічих команд відрізняється від свого попередника за кількісним наповненням на одну позицію. Аутсайдер минулого турніру, харківський «Політехнік», вирішив, що для нього краще буде набиратися досвіду у вищій лізі, ніж битися з грандами у суперлізі. А бажаючих поповнити когорту елітних клубів серед представників нижчих дивізіонів не знайшлося. Тож минулої суботи старт у вітчизняній суперлізі взяли 12, а не «чортова дюжина», клубів.

Четверо за всіх

Четверо за всіх

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

З однією–єдиною медаллю повертається збірна України з чемпіонату світу, який у неділю завершився в Санкт–Петербурзі. «Срібло» в командних змаганнях вибороли наші шаблістки Галина Пундик, Олена Хомрова, Ольга Харлан і Ніна Козлова. На шляху до фіналу українки здолали команди Німеччини (45:39), Китаю (45:39) й Італії (45:38), а у вирішальній сутичці поступилися француженкам (32:45).

Хто з натугою, хто вільно

Хто з натугою, хто вільно

Минулий тиждень для кращих українських команд пройшов під знаком єврокубків. У клубних турнірах позитивного результату досяг лише «Шахтар», інші ж мали реабілітуватися в очах власних уболівальників на внутрішній арені. Що, певною мірою, їм вдалося, якщо зважати на результат. Якщо ж взяти до уваги якість гри, то тут є претензії, насамперед до динамівців Києва.

Шанхайське «майже диво»

Шанхайське «майже диво»

За два етапи до закінчення першості світу–2007 Льюїс Хемілтон суттєво випереджав конкурентів і, здавалося, лише диво може завадити британцеві спокійно докотитися до чемпіонського титулу в його дебютному сезоні у «Формулі–1». На Гран–прі Китаю для темношкірого гонщика команди «Макларен» все починалося якнайкраще — за підсумками суботньої кваліфікації він виграв «поул–позишн». Просто доїдь до фінішу в числі лідерів, навіть не обов’язково першим — і готуйся до заключного етапу як до формальності. Але диво, якщо можна його так назвати, сталося: Льюїс просто не фінішував.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики