Лідер готує нову п’ятирічку

Лідер готує нову п’ятирічку

У Києві відбулася ХVI Міжнародна спеціалізована виставка «Будівництво та архітектура 2007 рік (осінь)». Участь у ній брали сотні будівельних та суміжних із цією галуззю компаній, як вітчизняних, так і закордонних. З найновітнішими технологіями зведення житла, офісів, підприємств, котеджних містечок, будівельною технікою, з сучасними методами будівництва і його інвестуванням, придбанням житла в кредит у будь–якій конфігурації і навіть із тим, де можна вивчитися на будівельника, могли ознайомитися всі, хто відвідав виставку.

Група «КОНТІ» відзначила своє 10–річчя запуском нового виробництва і виходом на ринок шоколаду

Група «КОНТІ» відзначила своє 10–річчя запуском нового виробництва і виходом на ринок шоколаду

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Одному з лідерів українського кондитерського ринку, групі «КОНТІ» цієї осені виповнюється 10 років. До свого першого ювілею компанія приурочила відкриття нового виробничого комплексу, який за рівнем технічної оснащеності є одним із найсучасніших у Східній Європі.

Аби говорили правильно!

Аби говорили правильно!

Наприкінці минулого тижня Держкомстат ошелешив українських підданих: виявляється, понад третина приватних підприємств у нас працює собі у збиток! У країні, де роздержавлення минуло давно і безповоротно, виникають підстави для хвилювань — а як ми з вами зводитимемо кінці з кінцями? Тим паче що вперто не можуть вийти на «нуль» транспортні компанії (їх майже половина), комунальники. І що найпарадоксальніше — нерентабельною є кожна третя будівельна та торговельна фірма.

Всі статті рубрики