Увага, пошук!

Увага, пошук!

Випробування слухняності й спритності стали першим етапом цих незвичайних змагань. «Слухняність» звучить ніби жартівливо, але як без такого етапу? Не буде слухняності собаки та його контакту з людиною — провідником, навряд чи можна сподіватися на успіх цих партнерів. А від їхньої співпраці залежить немало, часто — життя людей. І наступні складові змагань мають уже цілком нежартівливі назви: пошук постраждалих у техногенному завалі або ж — наступний етап — у природному середовищі; слідова робота; командний пошук.

Море і виноград

Море і виноград

Минулими вихідними у центрі курортної Алушти було велелюдно і гамірно. Різноманітні конкурси, у тому числі і зі збору сонячної ягоди, карнавальна хода, вуличні театральні постановки, виставка–продаж винограду і вина, продукції місцевого ефіроолійного підприємства, виноградний бал на території винзаводу «Алушта» — ось чим, певно, запам’ятаються для відпочивальників ці два дні. І все це різнобарвне дійство заради одного — розширення календарних рамок курортного сезону, хоча на тутешніх пляжах і так достатньо приїжджого люду.

За паспортом — Людмила, насправді — Олексій

За паспортом — Людмила, насправді — Олексій

У паспорті Олексія Катренка з села Мошни Черкаського району написано, що він — Людмила. Сам же 52–річний чоловік вважає себе Олексієм: заради цього він переніс сім операцій зі зміни статі, переживши навіть клінічну смерть. Та тільки життя не стало для цієї людини легшим.

Всі статті рубрики