У Харкові машиніст потяга метро побив хамовитого пасажира, відео

16:12, 16.10.2021

Поліція Харківщини проводить перевірку за фактом конфлікту в метрополітені обласного центру, під час якого машиніст електропоїзду побив хамовитого пасажира.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє поліція Харківської області в суботу.

 

«16 жовтня до відділу поліції в метрополітені ГУНП в Харківській області надійшов рапорт співробітника поліції про те, що в мережі Інтернет виявлено відео, на якому машиніст електропоїзду б’є невідомого чоловіка», - повідомили у поліції.

 

Наразі встановлено, що подія сталася на станції метро "Проспект Гагаріна". Після конфлікту чоловік пішов з місця події.

 

При цьому, постраждалий із заявою до поліції не звертався.

 

Речник Харківського метрополітену Олексій Бітнер повідомив місцевим журналістам Харкова, що конфлікт стався ввечері 15 жовтня на станції "Проспект Гагаріна" Холодногірсько-Заводської лінії.

 

Бійку зняли на відео пасажири і оприлюднили у соцмережах.

 

На ньому видно, як машиніст б'є по голові та тулубу пасажира із пластиковою пляшкою, схожою на пивну. Чоловік опирається, падає на мокрій підлозі та встає. На іншому відео видно, як з пасажиром спілкуються охоронець та поліцейський.

 

За словами Бітнера, машиніста після бійки відсторонили, триває службова перевірка.

 

Як повідомляють у місцевих соцмережах, до конфлікту пасажир поводився неадекватно: пив пиво в метро, чіплявся до інших пасажирів, а також вдарив по дзеркалу.

 

Втім, пасажири побоювалися зробити зауваження нахабі, після чого у ситуацію втрутився машиніст і як пишуть у соцмережах «провчив хулігана по-чоловічому».

 

У поліції Харківщини додають, що інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку відділу поліції в метрополітені. Причини і всі обставини події встановлюються.

 

 
Як повідомляла "УМ", в Запоріжжі патрульні поліцейські знущалися з чоловіка, якого безпідставно зупинили разом із жінкою. Вони наказали чоловікові роздягатися. У нього не знайшли заборонених речовин, проте продовжили знущатися з нього та бити.