У Харкові затримали банду квартирних рейдерів, фото

15:26, 06.10.2021

Банду квартирних рейдерів вирахували і затримали правоохоронці під час спецоперації у Харкові.

 

Під час затримання злочинці намагалися втекти та скоїли наїзд на двох оперативників поліції.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Національна поліція у середу.

 

Зазначається, що викрили діяльність банди оперативники управління стратегічних розслідувань Нацполіції в Харківській області та слідчі відділу поліції №3 міста Дергачі.

 

«Встановлено, що організував діяльність угруповання неодноразово засуджений 44-річний харків’янин. У спільники залучив двох чоловіків та двох жінок. Усі вони мешканці Харкова та області віком від 24-х до 46-ти років. Троє з них також мають кримінальний досвід за плечима за крадіжки, грабунки, шахрайства та угони», - йдеться у повідомленні.

 

Угруповання «спеціалізувалося» на викраденні нужденних громадян задля заволодіння їх житлом. Погрозами та фізичним насильством вони примушували потерпілих переоформити на них нерухомість.

 

 

Під час затримання злочинців поліція звільнила потерпілого з їхнього авто. Перед тим бандити змусили чоловіка підписати документи, на підставі яких планували переоформити його приватний будинок.

 

За скоєне зловмисникам загрожує до 10 років в’язниці.

 

 

Як повідомляла "УМ",днями правоохоронці провели міжнародну поліцейську операцію і викрили 25-річного українського хакера.