На Донеччині провели танкові навчання, фото

13:35, 24.04.2021

Навички знищувати умовного противника відпрацювали танкові підрозділи ЗСУ спільно з представниками Національної гвардії на одному з полігонів Донецької області.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує прес-центр ООС у суботу.

 

Зазначається, що під час бойового злагодження була відпрацьована взаємодія підрозділів під час виконання завдань як в умовах міста, так і на польовій місцевості.

 

 

«Ми маємо бути готові до будь-яких сценаріїв розвитку подій на кордонах України, тому пріоритетні напрямки нашої роботи в ООС – це постійні бойові тренування та налагодження взаємодії з підрозділами Збройних Сил України», – зазначив заступник командувача ООС Гусейн Вісханов.

 

 

Робота підрозділів оцінювалася як за критеріями дій окремого екіпажу, так і спільних бойових розрахунків.

 

«Всі задані цілі були уражені з мінімальними витратами бойового комплекту, що свідчить про високу майстерність та підготовку танкових підрозділів Збройних Сил України та Національної гвардії України», - наголосили у прес-службі ООС.

 

 

Поруч з танкістами на полігоні також відточували свою майстерність розрахунки ЗУ-23 Збройних сил України. В ході тренувань військовослужбовці продемонстрували злагодженість дій та професіоналізм.

 

Як повідомляла "УМ", Україна починає будувати чотири власні корвети за ліцензією і в кооперації з Туреччиною на базі миколаївського заводу «Океан».