Скло на велосипедному мості Кличка знову потріскалося

12:46, 01.03.2021

Скляні елементи пішохідно-велосипедного мосту, що з'єднує парк "Володимирська гірка" і Арку дружби народів, в черговий раз пошкодилися.

 

Як інформує УМ, фото з місця події опублікував у фейсбук  Сергій Бригадир, член громадської ради КМДА.

 

"Спілкувався з хлопцями, що нібито повинні відповідати за правопорядок на мосту стосовно цієї проблеми, але вони кажуть, що приїздили комунальники і ставили "лєнточку", але відпочиваючі її зривають, і вони не можуть дати раду цій проблемі", - написав Бригадир.

 

 

Він також закликав мера Києва Віталія Кличка та Державну службу з надзвичайних ситуацій звернути увагу на проблему, перш ніж постраждають люди.

 

 

Нагадаємо, пішохідно-велосипедний міст, який з'єднав парк "Володимирська гірка" з Аркою дружби народів, був відкритий 25 травня 2018 року.

 

Як повідомляла УМ, 25 травня 2019 року міський голова Києва Віталій Кличко урочисто відкрив новий пішохідно-велосипедний міст у столиці. Відкриття присвятили святкування Дня Києва.

 

Вже 26 травня 2019 року на двох фрагментах пішохідної частини тріснуло скло, згодом тріснув ще один фрагмент.У липні 2019 року на новому пішохідно-велосипедному мосту тріснуло скло перильних огороджень.

 

Кличка також звинувачували, що проект моста украли, що його вартість була завищена, а роботи виконані неякісно, через що скло на мосту тріснуло вже на другий день після відкриття.

 

Мер Києва Віталій Кличко заявляв, що на новому пішохідно-велосипедному мості у центрі столиці не розкрадали кошти, а навпаки зекономили понад 100 мільйонів гривень.