На пішохідному мосту в Києві тріснуло ще одне скло (відео)

15:58, 27.05.2019
На пішохідному мосту в Києві тріснуло ще одне скло (відео)

(кадр відео)

Під час заміни захисного скла, пошкодженого на двох елементах підлоги нового пішохідного мосту над Володимирським узвозом у Києві, тріснув ще один елемент скляної підлоги.
 
Про це повідомляє "Київ.Оперативний" у Фейсбуку.
 
"Щойно, під час заміни побитого скла, ще одне скло втомилося", - йдеться в дописі.
 
За словами представника Муніципальної варти, напередодні скло тріснуло після того, як група невідомих малолітніх осіб почала стрибати на ньому. 
 

Мер міста Віталій Кличко запевнив, що окрім камер спостереження, що встановлені на мосту, додаткові засоби відеоспостереження встановлять і знизу, під мостом.4
 
Кличко також повідомив киянам на мосту, оглянувши місце вандалізму, що основне - гартоване скло - не постраждало, передає прес-служба влади Києва. 
 
За словами Кличка, вандали пошкодили захисну скло-плівку на двох фрагментах скляної підлоги
 
"Але боляче, коли гарні об'єкти страждають від "розваг" тих, хто не любить наше місто. І нічого не створює, а знищує те, що створюють інші", - додав він
 
Кличко звернувся до людей, яких було дуже багато на мосту, з тим, аби кияни повідомляли про відомі їм акти вандалізму в місті.
 
"Давайте боротися з цим разом. Адже всі гарні об'єкти ми створюємо для мешканців Києва, для краси і комфорту нашого міста", - сказав мер.
 
За словами експертів, які разом із мером перевіряли скляну поверхню, шкоду її елементам завдали умисно.
 
Нагадаємо, на новому пішохідно-велосипедному мосту в Києві між аркою Дружби народів та парком "Володимирська гірка" тріснуло скло на одному із оглядових майданчиків.
 
Як повідомлялося, ввечері 25 травня міський голова Києва Віталій Кличко урочисто відкрив новий пішохідно-велосипедний міст у столиці. Відкриття присвятили святкування Дня Києва.