Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак проінспектував Щастя та Золоте, фото

15:10, 01.11.2020

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Руслан Хомчак проінспектував хід будівництва КПВВ «Щастя» та «Золоте» під час відвідування району проведення ООС на вихідних.

 

Вказані КПВВ вже незабаром мають розпочати свою роботу на Луганщині.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформує пресслужба Міноборони у неділю.

 

«Упродовж двох днів генерал-полковник Руслан Хомчак перевірив будівництво на важливих об’єктах інфраструктури Луганщини: КПВВ «Щастя» та КПВВ «Золоте», що невдовзі відкриють», - йдеться в повідомленні.

 

 

Також зазначається, що головнокомандувач ЗСУ ознайомився зі станом виконання плану заходів на ділянках будівництва, а голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай поінформував його про детальні рішення розбудови об’єктів інфраструктури.

 

У Міноборони нагадують, що у місті Щастя за підтримки міжнародних гуманітарних організацій на КПВВ будуть облаштовані санітарні зони, медичні модулі, пункти надання адміністративних послуг, пункт обігріву та намети для відпочинку осіб, які перетинають КПВВ.

 

Виконання заходів із обладнання КПВВ «Золоте» та КПВВ «Щастя» здійснюється у плановому порядку з дотриманням наданих гарантій безпеки та контролю режиму припинення вогню Українською стороною СЦКК спільно із патрулями СММ ОБСЄ.

 

 

Як повідомляла «УМ», у відомого музиканта і волонтера Тараса Тополі (фронтмен гурту «Антитіла») виник конфлікт із генералом Русланом Хомчаком після того, як артист іронічно розповів про третю квартиру, яку головнокомандувач ЗСУ отримав від держави.

 

Також Тарас Тополя опублікував допис, в якому Руслану Хомчаку неофіційно закидають, що він «подарував» дружині Чернігівську область на весілля.

 

Нагадаємо, головнокомандуючий ЗСУ, 53-річний Руслан Хомчак нещодавно одружився із новопризначеною головою Чернігівської облдержадміністрації, 29-річною Ганною Коваленко.

 

Вже після оформлення шлюбу пані Ганна була призначена головою Чернігівської ОДА.