Коломойський вважає Зеленського «символом зміни поколінь» (відео)

12:12, 05.03.2019
Володимир Зеленський заперечує, що він - маріонетка Ігоря Коломойського, а той заперечує, що сподівається на реванш у разі перемоги шоумена на виборах президента України.
 
Про це кандидат у президенти і олігарх розповіли кореспонденту BBC, при цьому розмова з Коломойським відбулася в Ізраїлі.
 
Бізнесмен назвав фейком інформацію про дірку в 5,5 мільйонів доларів у діловодстві "ПриватБанку" під його керівництвом
 
"У сучасному світі гроші нікуди не можуть подітися. Вони з одних рахунків повинні потрапити на інші рахунки. Якщо вони (розслідувачі) покажуть, куди і скільки ми забрали, то ми готові, звичайно ж, усе повернути", - заявив Коломойський.
 
На запитання, чи є ці вибори для нього шансом узяти реванш у ситуації з "ПриватБанком", він відповів: "Ні, це взагалі не пов'язані речі. У нас немає питання помсти".
 
"Для мене Зеленський - це не персоналія, це певний символ. Символ зміни поколінь", - заявив олігарх.
 

"Україна потребує не одного Зеленського, а мільйонів Зеленських", - додав він.
 
Сам Зеленський відкинув тезу, що він маріонетка чи лялька: "Це не правда. Я ніяка не іграшка в руках Коломойського".
 
На запитання, чи буде закрито справи про виведення капіталу в разі його обрання президентом, Зеленський відповів: "Всі ми перед законом рівні. Чи то людина, чи то олігарх, чи то найбільший бізнесмен".
 
"Якщо хтось щось вкрав - і це доведено правоохоронними органами, ця людина повинна повернути. Ніхто нічого (зі справ) закривати не буде", - запевнив він.