Щотижня Україна втрачає героїв

08:12, 07.02.2021
Щотижня Україна втрачає героїв

Українська Армія заплатила надто високу ціну, аби ліквідувати так звані сірі зони.

Внаслідок  розведення військ (в мінських угодах мова йде, до речі, лише про розведення важкої техніки), на лінії зіткнення знову утворилася так звана сіра зона, куди безперешкодно заходять ДРГ, встановлюють закладки і міни, й ми нерідко несемо втрати саме в цих місцях.

 

Українська Армія  заплатила надто високу ціну, аби ліквідувати так звані сірі зони, крок за кроком звільнюючи нашу землю. За часів президенства Зеленського ми тільки відходили вглиб, не повернули ні метра.

 

Знову втрати на фронті, двоє загиблих. Це неможливо спокійно сприймати. Придворні писаки знову напишуть, що ніякого зриву перемир’я немає і мова йде про поодинокі порушення, що все ок?

 

Щотижня Україна втрачає героїв. І це найбільший цинізм - називати їх смерті «поодинокими випадками», тільки тому, що їх вбили зі стрілецької зброї чи мінами, а не «Градами».

 

Українська влада всі ці тижні і місяці, фактично, виправдовувала вбивства, заколисуючи світ заявами, що на Донбасі все добре, замість кричати про кожне порушення тиші, кожного загиблого і пораненого, змушуючи Росію відповідати.

 

Вічна пам’ять загиблим Героям. РФ і контрольовані нею бойовики мають відповісти за всі свої злочини.

 

***

Як повідомляла "УМ", на передодні, 6 січня, на Донбасі обстріляли позиції ООС 13 разів: двоє загиблих, четверо поранених.