Вітаю всіх українців з другою річницею Об‘єднавчого собору

19:50, 16.12.2020
Вітаю всіх українців з другою річницею Об‘єднавчого собору

Вдячний українцям, які два роки тому з 9 ранку до 8 вечора за температури мінус 20 стояли на площі Святої Софії і молилися, щоб Господь подав мудрість учасникам Об‘єднавчого собору.
 
І це стало можливим завдяки великій любові до України і великій вірі в Бога Його Всесвятості Вселенського Патріарха Варфоломія.
 
Вітаю всіх українців з другою річницею Об‘єднавчого собору. Впевнений в тому, що це не просто подія церковного життя. Це величезна і важлива подія державотворення.
 
Без єдиної помісної церкви України не може бути по-справжньому незалежної держави.

  • Борди з Онуфрієм

    На борди витрачено гроші. Скільки - не знаю. Хай би собі - але чому Православна Церква України не вмикає "отвєтку"? >>

  • Троїцька поминальна субота

    Коли ми молимося за інших, а не лише за себе чи за свої потреби, то зокрема і таким чином виконуємо заповідь Спасителя – полюбити ближнього як самого себе. >>

  • Історія людей переплетена з історією релігії

    Насправді в дотехнологічну епоху це був неймовірно захоплюючий процес пізнання людством самого себе з допомогою релігійного споглядання, і багато хто здивується, що саме завдяки цим пошукам розпочалося накопичення наукових знань. >>

  • З Божої волі відродився з руїн

    Дорогі брати і сестри у Христі! Вітаю зі святом відновлення унікальної духовної святині, яка дала йому ймення Золотоверхого, – Михайлівського Золотоверхого кафедрального собору, а також вітаю киян із днем нашого давнього, славного міста Києва. >>