На Донеччині бійці 110-ї бригади збили ворожий Су-25

21:20, 04.05.2024
На Донеччині бійці 110-ї бригади збили ворожий Су-25

110-та знову на бойових позиціях після ротації. (facebook.com/110separatebrigade)

Бійці 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка збили російський штурмовик Су-25 на Донеччині у суботу.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму традиційному вечірньому зверненні, передає Офіс президента.

 

Глава держави нагадав, що протягом усієї доби було багато роботи у наших захисників неба: Харків, Одеса, Дніпровщина, Донеччина.

 

«Тільки на ранок наші воїни збили вже 13 "шахедів". Протягом дня російські терористи застосували 8 ракет різних типів і майже 70 керованих авіабомб проти наших прикордонних громад і позицій на фронті.

 

Російське зло навіть напередодні Великодня не зменшує свого прагнення нести руїни. І лише від нас із вами – від усіх нас та від усіх, хто дійсно допомагає Україні, – залежить, де саме зупиняться ці руїни та коли програє окупант»,  сказав президент.

 

Він подякував кожному воїну в наших мобільних вогневих групах, у Повітряних силах, у розрахунках ППО інших видів та родів військ – усім, хто захищає і захищатиме українське небо від російського терору.

 

«Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої механізованої бригади за збиття сьогодні чергового російського Су-25 – на Донеччині. Молодці, хлопці!» - підкреслив Верховний Головнокомандувач.

 

У самій 110-й бригаді зазначили: "Наші хлопці сьогодні збили ворожий СУ-25. Президент відмітив бригаду в своєму зверненні".
 

Як повідомляла «УМ», Повітряні сили знищили всі 13 ворожих «Шахедів» у ніч на 4 травня.