У харківському ТРЦ Nikolsky сталася бійка зі стріляниною

13:38, 07.01.2024
У харківському ТРЦ Nikolsky сталася бійка зі стріляниною

Затримання нетверезого відвідувача харківсько ТРЦ. (Фото: скриншот з відео Фейсбук Сергій Болвінов)

У Харкові ввечері, 6 січня, у ТРЦ Nikolsky трапився неприємний інцидент – бійка і стрілянина між відвідувачами.

 

Як інформує УМ, про це 7 січня повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов у Фейсбуці, який розповів подробиці вчорашнього інциденту.

 

“20-річний хлопець прийшов до торговельного центру разом з другом. Товариш чекав, поки закінчиться зміна у цивільної дружини. Вона працює продавцем-консультантом в одному з відділів.

 

Саме там і почався конфлікт. Хлопцеві не сподобалося, як один із покупців спілкувався з дружиною товариша, він почав чіплятися до цього чоловіка. Почалася бійка. Все тривало не більше двох хвилин – в ситуацію втрутились охоронці центру.

 

Та після бійки хлопець дістав зброю і двічі вистрілив угору. За попередніми даними, це був стартовий пістолет, а сам стрілок – напідпитку”, – написав Сергій Болвінов.

 

За словами поліціянта, стрілка вже затримали, йому інкримінують хуліганство, а саме – грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства із застосуванням вогнепальної зброї.

 

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Санкція статті, за якою затримали стрілка, передбачає до семи років позбавлення волі.

 

Також Сергій Болвінов опублікував відео з камер спостереження у ТЦ.

 

Як повідомляла УМ, у Рені на Одещині працівник ТЦК стріляв під час вручення повістки.