Пекельна Харківщина: рашисти вгатили по Куп’янську та Великому Бурлуку – зруйновано гуртожиток, є загиблі

11:44, 10.12.2023
Пекельна Харківщина: рашисти вгатили по Куп’янську та Великому Бурлуку – зруйновано гуртожиток, є загиблі

Одна із загиблих жінок в Куп"янську черз обстріл міста російськими окупантами. (Фото: соцмережа Х Національна поліція України)

Російські варвари продовжують обстрілювати територію Харківщини. Артилерійських та мінометних ударів зазнали понад два 22 населених пункти області: Тернова, Стариця й Бочкове Чугуївського району, Куп’янськ, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка Куп’янського району та ін.

 

 Як інформує УМ, про це 10 грудня повідомили у телеграм-каналі глава Харківської ОВА Олег Синєгубов. та Національна поліція України у соцмережі Х.

 

Як зазначається, близько 03:00 10 грудня внаслідок обстрілу с. Великий Бурлук в Куп’янському районі зруйновано гуртожиток освітньої установи.

 

 

"У результаті ворожого обстрілу села Подоли Куп'янського району поранень зазнала 51-річна жінка. Пошкоджено приватне домоволодіння.

 

Унаслідок ворожого удару у місті Куп'янськ загинули дві жінки 67 та 71 років. Ще один 33-річний чоловік зазнав уламкових поранень. Постраждалого госпіталізували. Пошкоджені приватний будинок, паркан, господарчі споруди",- йдеться у повідомленні.

 

Близько 21:00 відбувся новий ворожий обстріл м. Куп’янськ. Пошкоджені як мінімум 5 приватних будинків, господарчі споруди. Без потерпілих.

 

Очільник регіону також інформує, що за добу вибухотехніки ДСНС обстежили понад 1,9 га території та знешкодили 38 вибухонебезпечних предметів. Роботи з розмінування тривають.

 

Як повідомляла УМ, на Дніпропетровщині ракета пошкодила підприємство та техніку.