У Харкові рашисти вгатили ракетами С-300 по терміналу «Нової пошти», є загиблі й поранені

09:56, 22.10.2023
У Харкові рашисти вгатили ракетами С-300 по терміналу «Нової пошти», є загиблі й поранені

У людей не було шансу добігти до укриття. "Нова пошта" оголосила траур за загиблими працівниками (Фото: Фейсбук ДСНС)

У Харківський інноваційний термінал "Нової пошти"  у суботу 21 жовтня влучила російська ракета: у працівників, які там перебували, не було шансу встигнути добігти до укриття, бо сирена пролунала за секунду до вибуху. Відомо про 6 загиблих і 14 поранених.

 

Як інформує УМ, про це 21 жовтня повідомила «Нова пошта» у Facebook.

 

«Харківський інноваційний термінал. Щойно в нього влучила ракета. Є загиблі та поранені, зокрема важкі. У них не було шансу встигнути добігти до укриття, бо сирени прозвучали за секунди до. Наразі всім постраждалим надається медична допомога, ми на звʼязку з лікарнями та сімʼями постраждалих. Та це, звісно, не поверне наших людей. Співчуваємо кожному.

 

Завтра (22 жовтня - УМ.) "Нова пошта" оголошує день трауру. Ми будемо працювати та вшановувати кожного загиблого героя "Нової пошти". Кожного загиблого в цій війні", - сказано в повідомлені.

 

Згодом стало відомо, що ворог завдав удару по терміналу «Нової пошти» двома ракетами С-300.

 

 

Про це у Фейсбуці повідомила 22 жовтня Харківська обласна прокуратура.

 

У прокуратурі уточнили кількість постраждалих: «6 загиблих та 16 поранених: прокурори зафіксували наслідки ракетної атаки по підприємству під Харковом. Всі постраждалі — працівники підприємства".

 

Додамо, що у суботу ввечері голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов повідомили, що російські війська завдають ракетних ударів по обласному центру.

 

Як повідомляла УМ, росіяни атакували Кривий Ріг ракетами, є руйнування, загиблі й поранені.