На території ОРДЛО окупанти не здатні провести опалювальний сезон

22:29, 14.10.2023
На території ОРДЛО окупанти не здатні провести опалювальний сезон

Окупанти знищили інфраструктуру на ТОТ та поставили місцевих мешканців під загрозу замерзнути у власних домівках. (sprotyv.mod.gov.ua)

Російська окупаційна адміністрація абсолютно не здатна забезпечити проведення опалювального сезону на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

 

Як інформує країна молода, про це повідомляє Центр національного спротиву в суботу.

 

«Як стало відомо Центру Національного Спротиву з джерел у підпіллі, забезпеченість ТОТ сходу України прісною водою складає близько 50% від мінімальної потреби. Таким чином, системи централізованого опалення житлових будинків на ТОТ можуть не отримати достатньо прісної води для успішного проведення опалювального сезону», - йдеться у повідомленні.

 

Крім цього, нестача прісної води унеможливлює відновлення виробничих процесів на захоплених підприємствах на ТОТ, про яке «трублять російські пропагандисти».

 

Центр Національного Спротиву наголошує, що усі окупанти, які знищили інфраструктуру на ТОТ та поставили місцевих мешканців під загрозу замерзнути у власних домівках, будуть відповідати за свої дії.

 

«Списки працівників російських окупаційних адміністрацій вже є у нашому розпорядженні», - додали у ЦНС.

 

Як повідомляла "УМ", росіяни не можуть знайти “вчителів” до своїх осередків пропаганди на тимчасово окупованих територіях.