Росія точно не дістане українське підприємство з виробництва ракет — Данілов

09:45, 30.09.2023
Росія точно не дістане українське підприємство з виробництва ракет — Данілов

Данілов повідомив, що Україна частково перенесла виробництво зброї за кордон

Росія не матиме доступу до важливого українського підприємства, спеціалізованого на виробництві ракет. Для захисту від можливих ракетних та дронових атак, це підприємство було переведено за межі України, в одну з країн, що входять до військово-політичного блоку НАТО.

 

Як інформує Україна молода, про це у етері «Українського радіо» повідомив секретар РНБО Олексій Данілов.

 

«Ракетний удар із боку росіян по одному з українських виробництв вже стався давно й тому ми, розуміючи, що загарбники знають дислокацію певних об’єктів ще з часів СРСР, частину виробництва винесли за межі нашої країни. Це не впливає глобально на ракетну програму. Росія точно його не дістане, адже вона лише з нами може вести боротьбу, а якщо мова йде про країни НАТО, то в них тут все слабенько», - наголосив Данілов.

 

Таким чином, Україна активно працює над захистом своїх військових об'єктів від можливих атак з боку Російської Федерації. Ця крок в рамках стратегії національної безпеки та оборони передбачає перенесення частини виробництва ракетної промисловості за кордон, додав він.

 

Як повідомляла УМ, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що російські окупанти під час однієї з атак вдарили по місцю, де виготовляли українські ракети, тому частину виробництва перенесли з України.