На Кубані українські дрони атакували два НПЗ та військовий аеродром

10:46, 27.04.2024
На Кубані українські дрони атакували два НПЗ та військовий аеродром

Кубань палає. (Фото з відкритих джерел)

Українські ударні дрони атакували ворожі об’єкти у Краснодарськом краї рф в ніч на суботу.

 

Внаслідок атаки запалали Ільський та Слов’янський нафто-переробні заводи (НПЗ), а також бітумний завод. Атаку організувала та здійснила СБУ. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв.

 

За його словами, під ударом опинилися нафтопереробний завод ТОВ "Слов’янськ ЕКО" поблизу міста Слов’янськ-на-Кубані та Ільський НПЗ, а також інші об’єкти регіону. Після атаки БПЛА на заводі виникла пожежа.

 

Мовляв, у Слов'янському, Сіверському та Кущівському районах начебто знищено понад 10 безпілотників.

 

За даними російьких ЗМІ, близько 05:00 у передмісті Слов'янська-на-Кубані прогриміли щонайменше сім вибухів, після чого у небі виникла яскрава заграва.

 

Крім того, з відкритих джерел стало відомо, що військовий аеродром у станиці Кущевська на Кубані також загорівся після атаки БПЛА.

 

ДОПОВНЕНО: "СБУ продовжує ефективно відпрацьовувати по військових та інфраструктурних об‘єктах в тилу ворога, знижуючи потенціал росії для ведення війни. В країни-терориста "бавовна" палає і буде палати", - зазначило поінформоване джерело  СБУ в коментарі Цензор.НЕТ

 

Як повідомляла "УМ", напередодні в Москві українським розвідникам вдалося знищити російський гелікоптер Ка-32 – цей борт належав Міноборони росії.