Ні за цапову душу: на війні загинули тисячі «мобіків» з окупованої Горлівки - Центр нацспротиву

09:41, 17.08.2023
Ні за цапову душу: на війні загинули тисячі «мобіків» з окупованої Горлівки - Центр нацспротиву

росіянам вигідна смерть українців незалежно від сторони за яку вони воюють.

У Москву поскаржилась окупаційна адміністрація Горлівки (тимчасово захоплені землі Донецької області) – через великі втрати серед мобілізованих мешканців міста.

 

Як інформує УМ, про це повідомили на сайті Центру національного спротиву.

 

“Окупанти готуються до нової хвилі мобілізації на ТОТ, аби заповнити втрати, й вже зараз формують списки чоловіків. Зокрема план з мобілізації був представлений гауляйтерам з Горлівки. Проте у відповідь місцеві колаборанти поскаржились, що в місті зростає соціальна напруга, адже від початку повномасштабного вторгнення загинуло понад 20 тис. мешканців міста, яких примусово мобілізували у 2022 році”, - зазначається у повідомленні.

 

При цьому зауважується, що мобілізація мешканців захоплених територій є міжнародним злочином. З мешканців ТОТ формують передові загони, які росіяни без належної підготовки кидають на українські загони, адже росіянам вигідна смерть українців незалежно від сторони за яку вони воюють.

 

Окрім того додається, що цілі “сво” не досягаються й постійно змінюються. Минулого року для досягнення ефемерних цілей було мобілізовано 300 тис. громадян РФ. Результатом цієї мобілізації стали сотні тисяч трупів та поранених росіян, що посилило соціальну напругу вже у самій РФ.

 

У результаті росіяни планують збільшити темпи мобілізації саме на ТОТ, аби не виводити своє населення з трансу пропаганди й не втратити популярність війни, підсумовують у нацспротиві.

 

Нагадаємо, російські окупанти на тимчасово підконтрольних їм територіях України спровокували гуманітарну кризу, щоб зробити місцеве населення залежним від "адміністрацій" загарбників.

 

Як повідомляла УМ, нічим не спровокована широкомасштабна збройна агресія  росії проти  України із брутальним порушенням законів і звичаїв війни, остаточно розвіяла міф  про  потужність «другої армії світу».